Omdat in de zesde klasse in hun poule een team extra zit moest er nu eind oktober die extra wedstrijd worden gespeeld. Het dreigde een sfeerloze avond te worden, want het was de enige thuiswedstrijd ware het niet dat spelers van team 1-2 en 3 aanwezig waren om te trainen. Ook kwam er nog een supporter binnen zeilen die zich direct maar met de puntentelling bemoeide in de dubbel. Hem werd verstaan te geven dat niet te doen. Heinz en Harry moesten in die dubbel vol aan de bak maar met name de Deventer jeugdspeelster maakte het hen uiterst moeilijk en zij sloeg zelfs de winnende bal.

Nettie pakte haar puntje ook mee en Harry pakte er twee maar verloor in een merkwaardige vijfzetter van de jonge deventerse. Heinz tenslotte stelde de overwinning veilig: 6-4.