informatie

Aanvankelijk kwam de ploeg wat aarzelend op gang. Na de dubbel stond Heino 10 nog tegen een achterstand te kijken, maar daarna werd er duidelijk beter gespeeld, resulterend in een 6-4 thuisoverwinning.

Een memorabele wedstrijd zou het gaan worden want Monique maakte sinds tijden weer  haar rentree. Voor twee jaar terug nog acterend in de derde klasse pakt ze het nu op in de vierde. Even wennen natuurlijk maar gezien de winst in de laatste twee partijen mogen we spreken van een geslaagde come back.

De dubbel werd gespeeld door Wesley en Iwan en zoals gezegd ging dat allemaal nog niet van een leien dakje. Prachtige spinballen van Iwan en pols geslagen harde rake klappen van Wesley werden maar al te vaak afgewisseld met simpele netballetjes. De vijfsetter ging dan ook nipt verloren.

De sterk verjongde ploeg (Frank Bom stond op de wissel) had daar kennelijk lering uit getrokken want de laatste partijen waren voor Heino.

Het is een belangrijke overwinning waarmee nu een gaatje van 5 punten geslagen is naar Dalfsen in de strijd tegen degradatie.