Op de eerste vrijdagse competitieavond waren vijf wedstrijden in het Roekenest gepland en dat was weliswaar gezellig druk maar ook chaotisch. De ballen schoten door de hal en de LET-kreten waren irritant talrijk. Je zag soms de frustratie op de gezichten van de spelers, zo vaak als een mooie balwisseling onderbroken moest worden.

Team 10 trad aan tegen bekenden, vierde klasser ’s-Heerenbroek kwam met Ronny, hardhitter en partner van ons aller Monique, natuurlijk ook aanwezig, met de kleine spruit. Tijmen moest alles uit de kast halen tegen Ronny. Tijmen is geschoold in de jeugd en slaat gemakkelijk spinballen die Ronny vervolgens nogal eens kogelhard terug mepte.  Maar de truukjes en ervaring van de gezond ogende tegenstander bleek niet voldoende om de technisch vaardige Tijmen te verslaan.

Iwan en Frank gingen kopje onder in de dubbel, eigenlijk de enige wedstrijd dat er een groot verschil in de uitslag op de borden kwam. In alle andere wedstrijden werd tot het laatste punt gestreden en ook nog eens menigmaal in vijfsetters.

Opmerkelijk is dat Monique met name de Heinoërs aanmoedigde. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee mocht dat een eerste teken zijn dat Heino  over tig jaar de kleine spruit van Monique en Ronny –dat moet wel een supertalent worden-  als nieuw jeugdlid kunnen inschrijven.