Vrijdag 1 september ’17 hebben 11 vierde – en derde klassers een onderling toernooitje gespeeld in het Roekenest. Na vier maanden zonder competitie en sommigen zelfs zonder bezoekjes op de dinsdag- of woensdagavond was het heel nuttig om de basis van het spel weer eens te oefenen.

Het ging vrijdagavond op vier tafels in wedstrijdverband.

Dat laatste – wedstrijdspanning weer even voelen -  zal straks in de competitie vast wel van pas komen.

Helaas waren nogal wat spelers vanwege met name vakantie niet aanwezig (een enkeling  kwam niet onder de druk van schoonmoeder uit…..)  zodat we het toernooitje niet het stempel battle of the fourth class konden geven. Dank zij een paar derde klassers werd het toch een volwaardig toernooi.

Gezien het enthousiasme van iedereen gaan we zeker in de winterpauze op herhaling.