Afgelopen vrijdag speelde het team 1 hun kwartfinale wedstrijd in de beker tegen Wezep 1. Na vorige week Wezep 2 verslagen te hebben moesten we ons nu opmaken voor de vervolgwedstrijd. Op voorhand een wedstrijd waar we niet heel veel vertrouwen in hadden dat we deze zouden kunnen winnen. We gingen op pad met Peggy, Jordi, Laurens en Arnout.

Dit team van Wezep zat bij team 2 in de poule, en gingen er toen met een 14-4 overwinning aan de haal. Dus wij hadden bij voorbaat niet echt hele hoge verwachtingen van deze avond. Toch was er wel de motivatie om er vol voor te gaan en dan maar te zien waar het schip strandt. Wezep trad aan met Jeroen Rotman, Hermen vd Schootbrugge, Julian Plette en Eljakim Doorneweerd. De eerste 3 behaalden onlangs nog een plek in de 3e divisie in het Roekenest.

De eerste twee wedstrijden gingen tussen Jeroen-Laurens en Eljakim tegen Jordi, Laurens verloor zijn wedstrijd, Jordi won. De vervolgwedstrijden waren Peggy-Hermen en Arnout-Julian, helaas leverde dit tweemaal een verliespartij op. De tussenstand 1-3
Vervolgens speelden we allemaal onze tweede enkelwedstrijd wat 2 winstpartijen en 2 verliespartijen opleverde. Een 3-5 achterstand voor de dubbelpartijen. We hoopten er in ieder geval eentje te pakken aangezien we de afgelopen bekerwedstrijden bijna geen dubbel hadden verloren. Dit pakte niet goed uit, al had er wel meer ingezeten voor beide teams. Nu keken we tegen een 3-7 achterstand aan. Het gat leek wel gemaakt en onze gedachte vooraf redelijk bevestigd. Toch gaven we de moed niet op.

Na de dubbel speelden Peggy en Arnout hun 3e enkelwedstrijd. Peggy tegen Jeroen en Arnout tegen Eljakim. Door een goede overwinning van Peggy, en winst van Arnout liepen we twee puntjes in. Daarna Jordi-Julian en Hermen-Laurens, op voorhand ook twee hele moeilijke wedstrijden maar deze werden beide ook gewonnen. Zo stond het ineens 7-7 en was alles weer mogelijk.
Peggy-Eljakim en Arnout-Jeroen waren de volgende wedstrijden. Helaas leverde dit een verliespartij van Peggy op maar Arnout won. Tussenstand 8-8, toen kregen we de hoop dat we het misschien toch zouden gaan redden naar misschien wel een beslissende dubbel of met een beetje geluk een directe overwinning. Jordi speelde de hele avond goed, helaas lukte het niet tegen Hermen 8-9. Laurens speelde op de andere tafel tegen Julian maar verloor in 5 sets. Eindstand 8-10.  Op voorhand waren we ontzettend blij geweest met zo’n uitslag omdat we er vanuit gingen dat we er ruim af zouden gaan, toch overheerste wel de teleurstelling dat het uiteindelijk toch net niet onze kant op viel. Wel een super resultaat het behalen van de kwartfinales.