Afgelopen vrijdag was het dan zover, de vervolgronde van de beker. Het 1e bekerteam van de vereniging moest een uitwedstrijd spelen tegen Wezep 2. Deze wedstrijd werd gespeeld bij Hattem omdat er geen zaal beschikbaar was, waar beide teams van Wezep tegelijkertijd thuis konden spelen. We gingen op pad met Laurens, Jordi, Peggy en Arnout. Op voorhand gingen we uit van een zeer spannende wedstrijd wat misschien wel eens een beslissende dubbel op kon leveren. De tegenstander speelde met: Jan van t hul, Bert van Weeghel, Jenny Rotman en Emile Mensink.

De eerste twee wedstrijden gingen tussen Peggy en Jan, en Arnout tegen Bert. Peggy verloor van de altijd lastig spelende Jan en Arnout won. De vervolgwedstrijden waren Laurens en Jenny, en Jordi tegen Emile. Jordi en Laurens wonnen beide wedstrijden waardoor de tussenstand 3-1 was. Vervolgens speelden we allemaal onze enkel wat 3 winstpartijen en 1 verliespartij opleverde. Een 6-2 voorsprong bij de dubbels. Toen werd ons duidelijk dat er toch meer in zat en we misschien wel een snelle beslissing zouden kunnen krijgen, in plaats van een vooraf spannend verwachte avond. De dubbels waren erg belangrijk, Jordi en Laurens namen het op tegen Jenny en Emile, de beginstand was 0-0. Een goede overwinning 7-2. Op de andere tafel speelden Peggy en Arnout hun dubbel tegen Jan en Bert, ook een 0-0 beginstand. Ook dit leverde een goede overwinning op, tussenstand 8-2.
Bij winst van Jordi en Laurens zou de overwinning al zeker zijn, helaas verloor Laurens zijn wedstrijd. Vervolgens konden Peggy en Arnout het afmaken, één overwinning was genoeg voor de uiteindelijke winst. Er werd 2x gewonnen waardoor de winst veilig gesteld werd. 11-3. Onderling werd er afgesproken om de wedstrijden toch uit te spelen zodat iedereen lekker zijn 4 enkels en 1 dubbel kon spelen. De laatste 4 potjes leverden 3 winstpartijen en 1 verliespartij op. Eindstand 14-4.
Peggy 2, Laurens 2, Jordi 4, Arnout 4 en 2x een dubbel was de verdeling van de punten.
Een zeer goede uitslag, en het gevolg hiervan is een ronde verder naar de kwartfinales van de beker. Volgende week vrijdag 23 Juni, spelen we onze volgende wedstrijd in Wezep tegen team 1. Op voorhand een zware opgave, maar we gaan natuurlijk wel ons best doen om er hopelijk wat moois van te maken.

Afgelopen vrijdag ging Heino 2 op bezoek bij Kampenion 1. Erik en Marnick gingen op stap met Stan en Tijmen. Nadat Stan en Tijmen in de 1e 2 wedstrijden geen punten verloren en Erik en Marnick geen punten wonnen, was de tussenstand 4-4. Bij de dubbels ging het echter verkeerd en beide werden kansloos verloren. Na de dubbels verloor Stan ook zijn 1e partij terwijl Tijmen won en Erik en Marnick verloren ook hun partijen waarna de tussenstand ineens 9-5 voor Kampenion was. Hierna kon het team deze achterstand niet meer ombuigen en wonnen Tijmen en Erik nog een partij waarna de eindstand van 11-7 op het scorebord kwam waarna de uitschakeling een feit is.