informatie

Op zondag 7 mei aanstaande hopen wij weer ons jaarlijkse veteranen-tafeltennistoernooi te organiseren op onze bekende lokatie Het Roekenest, Stationsweg 8B in Heino. Het toernooi staat open voor alle NTTB-leden van 40 jaar en ouder. De aanvangstijd is 09.00 uur precies. Vanaf 08.30 uur is de zaal open. Er wordt gespeeld in 2 enkelklassen en één dubbelklasse. De A-klasse staat open voor het niveau van 3de klasse en hoger. In de B-klasse kunnen spelers van 4de t/m 6de klasse inschrijven. Eventueel kunnen degenen uit de 3de klasse met een laag percentage overgeplaatst worden naar de B-klasse al naar gelang het aanbod van A- c.q. B-spelers. We starten om 9.00 uur met het dubbelspel, dus zorg dat u op tijd bent.

Er is één dubbelklasse. U kunt uw eigen dubbelpartner opgeven. Heeft u geen partner dan wijzen wij er u één toe.

Zoals gebruikelijk zijn er in de pauze tussen 12 uur en half één belegde broodjes, soep, melk en karnemelk voor de spelers. Koffie is de hele dag ook gratis verkrijgbaar. In beide enkelklassen en in de dubbelklasse zijn er 3 leuke prijzen te winnen. Het inschrijfgeld bedraagt per speler 15 Euro voor enkel- en dubbelspel plus uiteraard de lunch. In elke klasse zijn 3 leuke prijzen te winnen.

Wij streven naar 24 deelnemers, liefst 12 in de A en 12 in de B. Inschrijving is mogelijk tot en met vrijdag 5 mei om 22.00 uur.

U kunt inschrijven op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook zal er een inschrijfformulier op het prikbord in de zaal worden opgehangen. Met vriendelijke groeten namens de organisatie, Henk Roeke en Fred van Ulsen.