Met nog 3 wedstrijden te gaan staat Heino 1 op een stevige 2e plek in de 1e klasse. Het gat met de nr. 1 lijkt te groot, maar kan misschien in het onderlinge duel op 07-04 nog overbrugd worden. Heino 2 lijkt zich ook aardig veilig te hebben gespeeld met een gat van 7 punten met nummer 5 wat degradatie zou betekenen.

Voor Heino 3 lijkt het heel lastig te worden het gat met de 4e plek is maar 1 punt, maar met de wedstrijden tegen de 1e 3 ploegen nog voor de boeg lijkt dit een zeer moeilijke opgave. Heino 4 staat knap 2e in de 2e klasse met jongelingen Marnick, Jordi en Nick en de meer ervaren Minh lijken ze zich probleemloos te handhaven. Heino 5 en 6 lijken redelijk veilig te staan in de 3e klasse.

Heino 7 lijkt te degraderen naar de 4e klasse het verschil met de veilige 4e plaats is inmiddels al 9 punten. Heino 8 gaat met Wijhe en Holten uitmaken wie zich veilig speelt op de 3e en 4e plek. Heino 9 heeft goede zaken gedaan door concurrent 's Heerenbroek 1 op een 7-3 nederlaag te tracteren en zo volop in de titel race te blijven. Heino 10 haalde een belangrijke overwinning op nr. 4 Kampenion 10, waardoor ze zich op een stevige 3e plaats hebben genesteld en lijken zich te gaan handhaven. Heino 11 haalde een knap gelijkspel tegen Hoonhorst 3 waar thuis nog met 10-0 van werd verloren aan degradatie kunnen ze echter bijna niet meer ontkomen met een achterstand van 10 punten op de veilige 4e plaats. Heino 12 verloor met 6-4 van de nr. 5 en kan ook bijna niet meer ontkomen aan degradatie.