Regels Roekenest mbt Corona

Gelieve dit artikel door te lezen als u bij TTV Heino gaat spelen.

In dit artikel worden onze regels mbt de corona regels uitgelegd

Voor de sporters:

1. Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel op de sportaccommodatie als in de omgeving ervan. Volg ook (sport) specifieke richtlijnen van het RIVM indien van toepassing. 1,5 meter is het minimum. Bij fysieke inspanningen 3 meter!
  2. Bij de accommodatie moet je je in en uitschrijven, lijsten op het prikbord
  3. Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden naar de sportaccommodatie.
  4. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts (38 C°).
  5. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is. >24 uur naherstel.
  6. Schud geen handen.
  7. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel/medewerkers/vrijwilligers op. Beperk aantal personeel/medewerkers.
  8. Ga voorafgaand aan het bezoek van de sportaccommodatie thuis naar het toilet.
  9. Was voorafgaand aan het bezoek van de sportaccommodatie je handen met zeep , minimaal 20 seconden.
  10. Was de handen met zeep of desinfectans als je handen vuil zijn; na het aanraken van objecten waar veel mensen aan zitten (deurknoppen, pinapparaten, afstandsbediening, etc.); na een toiletbezoek; na hoesten, niezen in de handen; na het snuiten van de neus.
  11. Graag na elke wedstrijd even handen desinfecteren of wassen.
  12. Vermijd het aanraken van je gezicht.
  13. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).
  14. Dubbelen is niet toegestaan.

Maatregelen voor gebruik sportaccommodatie - groepsgrootte en social distancing

1. Maximale groepsgrootte gelijktijdig aanwezig. Bij trainingen is 15 max, bij competitie kan dit veranderen.
  2. Maximaal 6 tafels bij de jeugd, maximaal 4 tafels senioren, hier mag in geen geval van afgeweken worden.
  3. Samenstelling Trainingsgroepen, bij binnenlopen (als dit niet werkt moeten we weer naar voorinschrijven) intekenen.
  4. Maximale groepsgrootte activiteiten zonder tafel 50 (in overleg).
  5. Aangewezen trainingsblokken per trainingsgroep.
  6. Wanneer twee blokken op elkaar volgen moet de groep ervoor weg zijn voor de nieuwe groep komt.
  7. Alleen gebruik van eigen materiaal, contact met andermans materiaal vermijden.
  8. Iedere sporter maakt gebruik van eigen materialen.
  9. Looprichting wordt aangegeven op de grond.
  10. Onderlinge afstand structureel minimaal 1,5 meter.
  11. Tafel opstelling fase, langs alle tafels zal een looppad zijn.
  12. Douchen toegestaan maar denk aan 1,5 meter (heren 1 tegelijk)
  13. Gebruik nooduitgang als uitgang en reguliere ingang als ingang (eenrichtingsverkeer). Let bij het gebruik maken van het toilet op dat niemand je tegemoet komt, de gang is te krap om elkaar op 1,5 meter te passeren.
  14. Ventilatoren in de zaal staan altijd vol aan, alle ramen en deuren zullen volop geopend zijn.
  15. Trainers blijven op minimaal 1,5 meter afstand van sporters bij het geven van aanwijzingen.
  16. Trainers vermijden zoveel mogelijk contact met ballen of gebruiken schepnet.
  17. Graag zoveel mogelijk de ballen van een ander niet oprapen met de handen maar terugslaan met batje.
  18. Maak geen fysiek contact met anderen, schud geen handen.
  19. Was handen regelmatig en grondig.
  20. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  21. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
  22. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  23. De Bar is open, graag per groep 1 en dezelfde persoon erachter.

Trainingstijden:

Maandag: 09:30 tot 11:30

Dinsdag 19:45 tot 21:00, na 21:00 vrijspelen

Woensdag 20:00 tot 21:00, na 21:00 vrijspelen

Er mag op andere tijden gespeeld worden mits u dit meld bij Ronald 0651595627 of Arnout 0630263396. Als je er zeker wil zijn dat de zaal vrij is kunt u Henk Roeke bellen : 0572 321806

alleen samen logo web