Najaarscompetitie 2020

Zoals u allen wel weet is de voorjaarscompetitie van de NTTB halverwege afgebroken vanwege het Corona-virus. Wij hopen in september weer met frisse moed van start te gaan met een (nieuwe) najaarscompetitie.

Alle teams hebben recht op behoud van klasse, bij een hoge teamrating zou eventueel zelfs een klasse hoger mogelijk kunnen zijn, doordat 2 verenigingen gestopt zijn, hetgeen overigens al vóór de Coronacrisis bekend was. Ondanks de huidige moeilijke situatie willen we toch graag inventariseren wie bij onze mooie vereniging competitie willen blijven spelen. Daarom bij deze een oproep voor al degenen, die eventueel willen stoppen of in een ander team of andere klasse willen spelen of opnieuw willen beginnen met competitie spelen. Wilt u hiervan melding doen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Degenen, die blijven spelen en geen veranderingen willen hoeven dus niet te reageren. Voor wie weer wil gaan spelen zal naar alle tevredenheid worden gezocht naar een geschikt team c.q. klasse.

Wij hopen uiteraard, dat u ons niet wilt teleurstellen en dat u in groten getale weer de nieuwe competitie wilt ingaan.