informatie

Maandagochtend  27 februari waren  veertien sporters aanwezig om de spieren weer te oefenen. Op de foto zien we dat met name de spreekspieren in topvorm werden gebracht en we kunnen rustig zeggen dat de inzet aan de koffietafel meer dan voorbeeldig was. Niet zo gek overigens

gezien de heerlijke chocosoesjes.

Tussen het koffieleuten door werd er ook nog gespeeld aan de tafels, na de pauze vaak in dubbelpartijen. Wie nog behoefte had aan wat persoonlijke training en tips kon dat met trainer Bart in alle rust doornemen.

Carnaval, werk, tuinblessure(??) en vakantie waren waarschijnlijke oorzaken van absentie van zo’n vijf a zes spelers, wat het totaal brengt op zo’n 20 regelmatige bezoekers van de maandagochtend club van 50 plussers. Ze komen natuurlijk uit Heino, maar ook uit Raalte, Lemelerveld en zelfs Luttenberg.

Ken je 50 plussers die op zoek zijn naar een sport, tip ze dan eens, iedereen kan na verloop van een paar bezoeken al een aardig balletje slaan en de koffie of theemomenten zorgen  voor een ontspannende sfeer. Een prima combinatie!