Blue Flower

Heino 10 en 8 op bezoek bij Wham (12/3)

In de nieuwe sporthal van Nieuwleusen was het toch een beetje een stille boel.

Een halve zaal ter beschikking waar drie tafels verzopen in de ruimte. Vanuit de kantine kon publiek –dat er niet was- door heel grote ramen de verrichtingen van de spelers volgen. Dat was dan wel weer een vooruitgang to.v. de afgebroken hal. Mooi dat we met twee Heinose teams waren, het koffiedrinken is dan geen eenzame bezigheid ondanks de verder lege kantine.

Heinz, Ans en Bernardo gingen voor team 10 de strijd aan tegen Wham2 , cruciaal duel voor het ontlopen van de degradatie uit de vijfde klasse. Alle drie toonden ze het nivo prima aan te kunnen met geweldige punten, maar een volgend moment bleek de precisie juist weer tekort te schieten. 7-2 verlies, dit team moet nog flink aan de bak om het vege lijf te redden.

Team 8 Met Stef, Ben en Wesley, ging als nummer twee op bezoek bij de lijstaanvoerder, Wham1. Wel bekend bij haast iedereen, Theo, Harold en Lucas, de heen en weer van de derde naar de vierde klasse en andersom. Lucas is een noppenspeler en derhalve een gevreesde tegenstander die hoog geklasseerd staat. Daar komt nog bij dat Heino het in de laatste ontmoeting met 8-1 aan de broek kreeg. In de auto meldde Ben al dat dat zeker niet zou gebeuren, hij ging voor drie zeges. En zo hoort het. Dat ie dat dan ook waar maakt is een feestje waard. Corona of niet, de high vife’s klonken goed door in de mega hal. 4-5 winst voor team 8 dat daarmee Wham tot 3 punten nadert. Op de foto de laatste partij…

15 maart 2020 1

15 maart 2020 2