Blue Flower

Ingelast programma 21-2 ipv 6 maart.

In het weekend van 6 en 7 maart zal toneelgroep Idem Dito in het Roekenest weer haar jaarlijkse uitvoering op de planken brengen. De zaal is dan even niet voor de TTV te gebruiken. In plaats daarvan is het TT programma vooruitgeschoven naar 21 februari. De teams 8-9-10-en 11 kwamen in actie.

Carnaval is doping voor Wesley: Hoe kun je zo snel mogelijk op vrijdagavond naar de carnaval in Raalte terwijl je team moet spelen? Twee mogelijkheden, je laat je van de tafel slaan met drie wedstrijden 11-0 verliezen of de tegenstanders, drie op rij direct achter elkaar aan, aan gort te spelen. Dat laatste deed ie, verdween als de brandweer, tegenstander Borne in ontgoocheld achterlatend. Borne, nota bene nr twee op de ranglijst, sloeg daarna geen bal meer (bwvs) om uiteindelijk te verliezen met 9-0. Ook vorig jaar speelde Wesley vanaf de carnaval opeens de sterren van de hemel. Maar ja, het effect van carnaval duurt geen jaar lang………

Heino 8 draait lekker mee in de vierde klasse, maar doet dat wel mede dank zij Iwan en Wesley van team 9. Sip en Frans liggen in de blessureboeg. Echter, Iwan was lang niet fit deze avond en Wesley ……..

Er restte niets anders dan de voorzichtig weer trainende Frans in te zetten die dus met pijnstiller moest proberen een grove val op de rating te voorkomen. Na de eerste winstpartij ging het licht meer en meer uit. Gelukkig waren Stef en met name Ben in zeer goede doen om de uiteindelijke winst – 6-3, bij te schrijven. Met deze vervroegde partij zijn ze nota bene even lijstaanvoerder!

Team 10 met Bernardo, Heinz en Ans hadden het heel moeilijk tegen Kampenion, stonden zelfs met 0-5 achter om vervolgens met 2-7 te finishen.

Team 11 kon het zonder Thobias niet bolwerken tegen Zwolle, het verloor voor de eerste keer en wel met 4-5. Maar geen paniek, de voorsprong op de ranglijst is nog steeds giga.

23 feb 20 team 8