Clubkampioenschappen B poule, 9 januari 2020

Zoals gebruikelijk organiseert Erik in januari de clubkampioenschappen en deze donderdag kwamen de B spelers in actie. Meer dan 20 personen hadden ingeschreven om te strijden voor 8 plaatsen in de finale met de A spelers op vrijdag de 17e.

Beetje vreemde eend in de bijt was vandaag onze Henk, speler in de tweede klasse maar met een rating die net niet genoeg was voor de A poule. Ouderdom, opa Henk, bijna 80 jaar (nou ja), van alles wordt hem toegeworpen maar als je zo’n 25 zonnepanelen het dak op sleurt van de TTV hal mag iedereen roepen wat ie wil, het is haast jaloersmakend wat ie presteert. Deze avond was ie een maatje te groot voor alle B spelers. Het kanon van de derde klasse, Francis (deuken in de wand) werd tweede en de weer naar haar topvorm groeiende Natascha derde.

Leuk toernooi Erik, ook mooi dat de verliezersronde nog even ingelast kon worden. Ook daar werd nog even fanatiek gestreden (om des keizers baard) maar tegelijkertijd ook mooi geoefend voor de naderende eerste kompetitie ronde. Maar nu vrijdag eerst even de A poule: wie gaan de gasten van het eerste uitdagen? Zorgen Larry en Gert voor een verrassing? Of Tijmen? Kom allemaal kijken, het wordt hartstikke mooi: vrijdag 17 januari, 19.30 uur.

12 jan 2020 foto 1

12 jan 2020 foto 2