Blue Flower

Heino’s succes in Dedemsvaart (11 dec)

Namens Heino deden Fred, Henk, Peggy en Arnout mee aan een dubbeltoernooi in Dedemsvaart. Eerder dit jaar was er bij TTV Dedemsvaart eenzelfde toernooi waar aan deelgenomen werd, toen met drie dubbels van de vereniging. Na het zien van de uitnodiging leek het ons leuk om weer mee te doen. Het ene dubbel werd gevormd door ‘de muppets’ Fred en Henk, en het andere dubbel Peggy en Arnout.

De opzet van het toernooi was erg leuk verzonnen, in eerste instantie 4 poules van 4. Alles door elkaar, vervolgens speelden de nummers 1/2/3/4 tegen elkaar in nogmaals een poule.
Fred en Henk werden helaas laatste in hun eerste poule, zij speelden ook tegen een dubbel van Wezep wat erg sterk is. Jeroen Rotman (Hoofdklasse speler) samen met Annerieke Plette. Ook Julian Plette(2e divisiespeler) deed mee met zijn vader.
Peggy en Arnout hadden het vorige toernooi verloren van een damesdubbel en door de loting kwamen we nu bij elkaar in de eerste poule. Een beetje revanche gevoelens had het duo wel en deze wedstrijd werd nu gewonnen. Arnout en Peggy werden daardoor eerste in de poule.
Tussendoor was er tijd voor een hapje en een drankje, erg gezellig en leuk georganiseerd allemaal.

Rond tienen werd gestart met de volgende poules. Henk en Fred in de laatste poule tegen de andere nummers 4. Deze poule werd fluitend gewonnen door onze veteranen. Een mooie 1e plaats dus en een uiteindelijke 13 plek dit toernooi.
Peggy en Arnout speelden tegen de winnaars van de eerste poule. Op voorhand een leuke poule waar er flink voor gespeeld moest worden. De eerste wedstrijd speelden ze tegen het eerste team van Wezep met Julian, een hele leuke en goede wedstrijd van beide kanten. Het werd een 3-2 overwinning voor het Heinose dubbel. Vervolgens speelden ze tegen Team Rotman, erg goed spel van Peggy leverde een 3-1 overwinning op.
Daarna werd duidelijk dat de laatste wedstrijd een formaliteit zou zijn omdat beide teams van Wezep nog tegen elkaar moesten spelen en niet meer voorbij ons team kon. Toch werd de laatste wedstrijd ook gewonnen met een 3-0 eindstand.
Peggy en Arnout wonnen de poule en werden daardoor 1e bij het dubbeltoernooi in Dedemsvaart.
Na de prijsuitreiking was er nog tijd voor een biertje en gezelligheid.
Het was een zeer geslaagde avond en bij een volgend toernooi wordt er zeker weer deelgenomen.

(van speciale reporter Dedemsvaart)

15 dec 19