Blue Flower

EHBSO

Wij doen mee aan de Salland Clubactie. Een actie waarmee we ieder jaar voor mooie sponsorbedragen kunnen sparen. Deze actie van Salland Zorgverzekeringen biedt volgend jaar ook nog iets anders; namelijk een EHBSO (Eerste Hulp bij Sport Ongelukken) workshop!

Tijdens deze workshop leer je hoe je iemand in veiligheid brengt, de toestand te beoordelen, hoe je de hulpdiensten alarmeert én hoe je EHBSO verleent bij: bewusteloosheid, huidwond, botbreuk, verstuiking, onderkoeling, hoofdletsel, nek en wervelletsels.

De workshop is op 17 februari van 19:00 tot 22:00 uur. De exacte locatie moet nog bepaald worden, maar zal in de gemeente Deventer zijn. Je oefent en leert EHBSO bij de meest voorkomende sportletsels. Ook is er voldoende ruimte voor antwoorden op jullie sport specifieke vragen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Wil jij ook meedoen? Stuur dan snel een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er kunnen twee leden van onze club meedoen en vol = vol.

Salland Zorgverz. Afb