Blue Flower

Heino 1 veilig op de laatste wedstrijddag

Theoretisch kon er nog wat fout gaan in de hoofdklasse B, maar concurrent DTS was zoals wel verwacht niet in staat dat wonder te laten plaatsvinden. Plek 5 dus voor ons eerste team en omdat er maar één ploeg degradeert is dat voldoende. Dalfsen is met afstand de beste en dat is gezien hun versterking uit de divisie geen verrassing.

Arnout scoort 58%, Jordi 42%, Thom 29% en Paul 19%. Dat zijn de percentages die bij plaats 5 horen kun je stellen, maar niet echt geruststellend voor de toekomst. Kenners schatten in dat er nog wel wat rek zit in deze ploeg zolang er flink getraind wordt, maar een tegenvallende competitie-indeling zou ook maar zo slecht uit kunnen vallen.

Heino 2 met Gert, Harry, Larry en Henk hebben het uitstekend gedaan met een tweede plaats in de eerste klasse. Alleen kampioen Batfighters was drie maatjes te groot. Larry is de grote man van deze ploeg met 62%, waarbij aangetekend dat zijn rating het laatste jaar wel gezakt is………

Heino 5 eindigde verdienstelijk op een gedeelde tweede plaats. Stan is hier de man, met 75% geeft hij aan dat een herschikking van de teams voor hem kans geeft om het in de tweede klasse te proberen.

Heino 3, 6, 9 en 10 hebben het niet gehaald. De versterkte degradatieregeling was voor 6, 9 en 10 teveel van het goede.

Heino 12 deed het boven verwachting goed in de 6e klasse H. Ruud, Tamara, Tobias en Jasper behaalden een mooie tweede plaats.