Blue Flower

Nuttige overwinning Heino 1 tegen Swift (22 nov)

De zes winstpartijen zetten de Heinose hoofdklasser weer boven DTS en Thibats op de ranglijst al zijn ze hiermee nog lang niet veilig. De laatste partij moet gespeeld worden tegen Blauw Wit, de nummer twee. Beide concurrenten hierboven genoemd, treffen elkaar. Een puntendeling daar zou desastreus voor Heino uit kunnen pakken, maar Blauw wit kan niets meer winnen en Heino alles, dus mannen, heel veel succes komende vrijdag.

Opmerkelijke gebeurtenissen afgelopen week: na het –netniet- van vorige week scoorde Peggy dit keer twee punten voor Heino 3; Bij Heino 4 scoorde de onnavolgbare Fred zomaar drie punten. Pieter deed dat voor team 8;

Jullie kriegt vief minutn om in te spell’n……   dat kregen de veel te laat arriverende Brugspelers te horen van Coen, ze waren in Deventer vast komen te zitten in het verkeer bij het Eagles stadion. Om vervolgens door team 9 overbluft te worden met 7-2 met in de hoofdrol……Coen met een driepunter notabene, bijna een verdubbeling van zijn competitietotaal. Met deze uitslag is er zowaar nog een theoretisch kansje erin te blijven.