Blue Flower

Jeugdleden pakken prijzen op het Diederik Steunenberg Toernooi

Zaterdag 14 januari 2017 stond het jaarlijkse Diederik Steunenberg weer op het programma. Het jeugdtoernooi dat Tafeltennis Zwolle nu al 7 jaar op rij organiseert, ter nagedachtenis van het (op te jonge leeftijd) overleden jeugdlid: Diederik Steunenberg. Als TTV Heino zijnde deden we met 9 jeugdleden mee aan dit goed georganiseerde toernooi en zeker niet zonder succes.

Het toernooi begon met het spelen van poulewedstrijden gevolgd door een hoofd- of een troostronde. De spelers Jordi Mulder, Tijmen Prins, Stan Holsappel en Jasper ter Horst wisten tot de hoofdronde door te dringen en Lisanne Godeschalk, Hielke Prins, Mats ten Vergert, Falco Wolkorte en Thobias Horst vervolgden hun toernooi binnen de troostronde.

 

Alle Heinose spelers speelden een goed toernooi, maar uiteindelijk waren het Tijmen Prins, Stan Holsappel en Lisanne Godeschalk die ook daadwerkelijk een prijs in de wacht wisten te slepen. Tijmen werd 2e op het B niveau van de hoofdronde, Stan werd 1e op het C niveau van de hoofdronde en Lisanne wist de troostronde op het C niveau te winnen.

 

We verlieten het toernooi met drie prijzen op zak en waren daarmee de succesvolste club van het toernooi.

 

 

 

http://ttv-heino.nl/images/Diederik%20Steunenberg%20Toernooi%201%202.jpg  http://ttv-heino.nl/images/Diederik%20Steunenberg%20Toernooi%202%202.jpg