Blue Flower

Moekotte Toernooi, zelf aanmelden

Toernooi enschede 1

Klik voor meer informatie over dit toernooi op de lees meer knop hieronder.

Op zaterdag 19 oktober organiseert Thibats een nieuwe editie van het Moekotte toernooi. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Het toernooi wordt gehouden in sporthal 2 van het sportcentrum van de Universiteit Twente.
Sporthal 2 is geopend vanaf 09:00 en het toernooi begint om 10:00. De finales worden uiterlijk om 18:00 gespeeld. Na afloop van het toernooi is er gelegenheid om in de kantine wat te eten en te drinken.
Deelname is mogelijk aan het enkeltoernooi of aan het enkel en dubbeltoernooi. Voor het enkeltoernooi is de deelnemersbijdrage 10 euro, voor deelname aan beide toernooien is dit 15 euro. Het toernooi zal gespeeld worden in verschillende klassen die op basis van ELO rating en inschrijvingen worden bepaald. Voor de indeling in de dubbelklassen wordt de gemiddelde speelsterkte als instrument gebruikt.
Inschrijven is mogelijk tot en met 11 Oktober. Inschrijven kan via deze 
link of https://www.thibats.nl/TournamentSignup. Hou de website www.thibats.nl in de gaten voor meer informatie! Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Hierna volgt een reservelijst.
Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.