Slagerij MEKERS Recreantentoernooi 21 juni 2019

Tafeltennisheino1

Vanwege het succes van de vorige editie organiseren we het nog eens: een recreantentoernooi voor zowel enkel- als dubbelspel op vrijdagavond 21-6.

Voor dit toernooi hebben we slagerij Mekers bereid gevonden hun naam aan dit toernooi te verbinden. En dus zijn er zeer smakelijke prijzen voor verschillende categorieën te winnen. Maar gezelligheid blijft voorop staan.

Voor wie: Leden nemen recreant mee: super gezellig

Alle competitiespelers kunnen meedoen aan het dubbeltoernooi, mits men een recreant als partner meeneemt.

Onze leden-recreanten doen natuurlijk mee, voor hen is de keuze inschrijven voor enkel- of dubbeltoernooi waar bij de laatste optie natuurlijk een niet-lid meegenomen wordt.

Bewoners van Heino en omgeving, nodigen we graag uit mee te doen.

Het toernooi staat open voor mannen en vrouwen vanaf 17 jaar, meedoen is gratis. Aanvang 19.30 uur en even inslaan kan vanaf 19.00 uur.

Inschrijven doe je op de site van TTV-Heino Klik in het menu voor het opgave formulier.

Bijlagen:
Bewaar het bestand 2019-5 recreanten2 poster ttv heino A3 verkleind.jpg2019-5 recreanten2 poster ttv heino A3 verkleind.jpg[bekijk hier de poster]???379 kB