Team 8 strak op koers

Voor aanvang van de competitie was al duidelijk dat er personele problemen zouden ontstaan bij dit team, met Sip als langlaufer gedurende de halve winter en het uitvallen van Natascha.

Klik op het plusje om meer te lezen.

Vrijdag 22 februari werd daarom Coen ingehuurd van team 9, hij draaide twee wedstrijden op evenzovele tafels. Niet dat dat fenomeen helemaal uniek is, maar je moet het maar even doen, na een dag werken. Coen begon voortvarend, haalde de winst in beide eerste wedstrijden maar daarna ging het wat moeizamer. Maar alle waardering, het pilsje na afloop was zeer verdiend! Ben werd langdurig ingespeeld door de beide andere team 9 collega’s omdat hij niet geheel blessurevrij was. Met resultaat want hij pakte twee punten. Tenslotte stond er geen maat op spinner Stef, hij hielp zelfs tegenstander Hattink van zijn 100% af en omdat de dubbel met twee vingers in de neus werd gewonnen hield team 8 vanavond alweer 7 punten over. En daarmee staan ze nu al 8 punten los op nummer twee Wijhe.

26 feb 2019