De club wil zich laten zien in het dorp en daar buiten en daar past een recreantentoernooi prima bij. Het idee is om alle leden te vragen of men ook één of meerdere mensen in zijn/haar omgeving weet te bewegen mee te doen. Het lid die dat lukt kan natuurlijk zelf dan ook een bal meeslaan. Daarnaast nodigen we vriendenclubs, buurten en bedrijven uit om met een team (van twee personen) en / of individueel mee te doen. De recreanten van de woensdagavond en de maandagochtend zijn natuurlijk ook welkom. Meedoen is gratis, wel even aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we het toernooi kunnen aanpassen. Inloop 19.00 uur, start 19,30 uur.

Tafeltenniscentrum Heino, op sportpark de Kampen, Stationsweg.