Blue Flower

TTV Heino bestelt nieuwe reclameborden bij Sponsor aannemersbedrijf Hoppen / Valk

De PR commissie is door de reclameborden heen. Alles wat er was aan grote en middelgrote borden hangt aan de muur. En dat betekent dat we jaarlijks rond de 2000 euro aan sponsorgelden mogen ontvangen.

Daar zijn we als vereniging heel content mee, het helpt om de financiën structureel op orde te houden. En nog meer, daarmee kunnen we zo eens in de paar jaar structureel onderhoud dan wel opknapbeurten uitvoeren aan inventaris of aan het gebouw.

Sponsor schildersbedrijf Lenferink heeft een nieuw logo en zal hun bord binnenkort in het nieuw steken om het nieuwe elan uit te stralen.

Hoppen Valk gaat de nieuwe borden leveren en rekent daarvoor een vriendenprijsje. Kijk, de Heinose ondernemers steken regelmatig hun nek uit om bijvoorbeeld de pompdagen, Koningsdag, 5 mei, rond kerst en natuurlijk verenigingen als ook de onze te ondersteunen. Dat blijkt maar weer nu met de borden. Logisch dan ook dat de PR commissie ook aan de leden vraagt – dat als er iets prive te investeren valt- ook even te kijken of dat bij onze sponsoren kan.

Tenslotte melden we dat we in gesprek zijn met een nieuwe kandidaat sponsor. En straks hebben we weer borden in voorraad, dus wie nog een bedrijf weet dat wel mee zou willen doen? We horen het graag.

PR commissie, Francis vd Kamp, Paul Woerlee, Stan Holsappel en Frans Willemsen.