Zonder kopman Francis speelden Stef, Natascha en Coen om des keizers baard tegen mededegradant Harderwijk. De vier overige ploegen zijn allemaal titelkandidaten die op de laatste speeldag, volgende week, gaan uitmaken wie er kampioen wordt. Dat geeft dan tegelijk even aan dat deze derde klasse wel heel zwaar ingedeeld is.

27 nov Coen

Niettemin werd er vol overgave gespeeld door beide ploegen waar Stef zomaar zijn eerste twee wedstrijdpunten binnen sleepte en daarmee deze competitie toch met een goed gevoel kan afsluiten. Het andere punt kwam op naam van Natascha. De foto werd genomen na een verliespartij van Coen en wie Coen een beetje kent weet dat een glimlach op zo’n moment welhaast uit de tenen getrokken moet worden. En zo hoort ‘t, je speelt een wedstrijd in de competitie en dan ga je er voor. En dan kan een tegenstander simpelweg beter zijn en moet je genieten van die paar kogels die je insloeg. Maar dat duurt even.