Het was koud zaterdagochtend toen het enige jeugdteam van de club speelde met kopman Tijmen, Mats en Hielke tegen Trias Twello. In de wedstrijd kon je je wel warm spelen maar wachten was bibberen geblazen.

De Heinose jongeren deden het prima. Natuurlijk verwacht iedereen van Tijmen dat ie het wel even gaat doen, maar niet iedere tegenstander geeft zich zo maar over. Twellose Amber bleek van het betere timmerwerk als ze de kans kreeg maar ook zij moest uiteindelijk buigen. Mats haalde verdienstelijk een zwaar bevochten overwinning binnen en Hielke maakte er een zooitje van: afgezien van een prima winstpartij ging hij tegen Amber ten onder op een nooit vertoonde wijze: in de vijfde set brak zijn batje spontaan doormidden bij een slag in de wind: alle aanwezigen lagen in een deuk van het lachen, op één na dan, Hielke zag er de lol even niet van in. Met het batje van Tijmen liet hij de vijfde set compleet lopen. Maar de 6-4 overwinning zit in de pocket. Klasse lui. Ons jeugdteam neemt daarmee ietsje meer afstand van de onderste plaats.

IMG 20181104 WA0001