Team 11 met Yadu, Jasper en Tamara spelen in de zesde klasse en zijn stuk voor stuk debutant bij de senioren. Yadu oefende er al bijna twee jaar flink op los samen met schoonzus Lakpa op de woensdagavondtrainingen en beiden zijn technisch al behoorlijk bijgeschoold. Nu moet alleen Lakpa nog overgehaald worden ook wedstrijden te gaan spelen. Misschien volgend seizoen?

Jasper was nog maar amper terug uit Praag om vervolgens deze partij te spelen en zaterdag weer op pad met de jeugd van TTV Heino. Lekker drukke agenda, je bent jong en hebt energie genoeg, wie wil dat nu niet?

Tamara  komt uit de jeugd, net als Jasper, vanwege gebrek aan teamgenoten voor op de zaterdag. Jong als ze is moet er zeker bij doordeweekse wedstrijden nogal wat organisatie opgezet worden om vervoer en bezetting rond te krijgen, immers de volgende dag kan je niet liggen te pitten op school.

Vrijdagavond werd er door ons 11e team enthousiast gespeeld tegen NTC, één van de drie ploegen die strijden om het kampioenschap. 2-8 werd het tenslotte maar met de wetenschap dat deze drie nu wat ervaring op doen en alleen maar kunnen groeien

team 11.