Je hebt van die wedstrijden dat het kwartje telkens prachtig de goede kant op valt. Een 10-0 overwinning klinkt dan als een walk-over maar deze avond is er toch keihard voor geknokt. Een paar vijfsetters en viersetters zijn daar het bewijs van.

Wesley stond met 2-2 gelijk in sets en had daarin slechts 1 puntje meer gescoord dan tegenstander Gerrit, bij iedereen wel bekend. Maar Wesley’s ster is rijzende, wist de rust te bewaren bij al dat verbale en servicegeweld van Gerrit en maakte de partij bekwaam en overtuigend af in die vijfde.

Ook Ans had vijf sets nodig tegen Gerrit, waar het in die laatste set ook bijna mis ging: een achterstand van 7-10 boog ze om in winst bij 12-10. Ans begint langzaam maar zeker weer de vorm van jaren terug te vinden met veel controle.

Iwan is terug van een knie blessure en speelde zijn wedstrijden toch gemakkelijk uit met regelmatig mooie spinners.

IMG 20181004 WA0000

Met 1 wedstrijd minder gespeeld (tegen nr laatst) en een achterstand van 5 punten staat team 9 er in de vijfde klasse prima voor. Als je dan ook nog bedenkt dat Frank en Alfons bij nood nog kunnen invallen dan is een toppositie dit seizoen toch haalbaar?