Donderdag 17 mei gaven de Hattemer topspelers Gerben last en Collin Rengers een wervelende show tafeltennis in ons Roekenest. Beiden maken deel uit van de Hattemer eredivisieclub Smash en waren doorgedrongen tot de play off wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap voor clubs. En daar leverden ze een geweldige prestatie om de halve finale te halen.

IMG 5692

In Heino begonnen ze rond half negen met inspelen en al snel werd het korte spel vervangen door het betere smashwerk van Gerben. Maatje  Collin stapte zelfs over de boarding om de ballen te retourneren.  Later in de demo moest de bal tijdens zo’n rally natuurlijk ook over de dwarsstang, die hangt toch zeker wel een meter of twee boven de tafel. Indrukwekkend waren de spinballen over en weer die soms tot gevolg hadden dat de heren meer naast de tafel moesten duiken dan dat ze er achter stonden.

IMG 5698

Het Roekenest was gezellig vol gelopen voor deze demo, niet helemaal “uitverkocht”  maar de arena was toch nog mooi bezet. Met de aanwezige hoofdsponsor en enkele bordsponsoren tezamen met leden en hier en daar wat andere sportliefhebbers werd het een geslaagde avond.