Voorbeschouwing laatste competitiewedstrijd:

Heino 1: speelt de laatste wedstrijd thuis tegen de nr. 4 en bij een gelijkspel of meer eindigen ze op de 3e plaats.

Heino 2: speelt de laatste wedstrijd tegen concurrent TT Zwolle 5 en heeft aan 4 punten genoeg om zich te handhaven bij een slechter resultaat degradeert Heino 2.

Heino 3: speelt de laatste wedstrijd tegen hekkesluiter Vined 1 en heeft een hele grote overwinning nodig en is dan afhankelijk van concurrenten Trias 3 en Effekt 74 3 die tegen elkaar spelen. Met een achterstand van 5 punten zal dit heel moeilijk gaan worden.

Heino 4: speelt als nummer 2 tegen de kampioen en kan deze nog proberen het lastig te maken.

Heino 5: speelt tegen nummer 3 de Brug 8 en heeft aan 5-5 genoeg om 2e te worden bij een slechter resultaat worden ze 3e.

Heino 6: is bijna veilig er wordt gespeeld tegen de hekkesluiter en de concurrentie moet 5 punten inhalen en spelen tegen de nrs. 1 en 2.

Heino 7: heeft nog 1 punt nodig om kampioen te worden tegen de hekkesluiter, dus zeer waarschijnlijk is het kampioenschap niet meer te ontlopen.

Heino 8: is door puntenaftrek van koploper Wijhe 3 ineens weer kanshebber voor de titel. Nummer 2 Shot speelt nog tegen Wijhe en tegen het team van Heino. Alle 3 zijn nu nog kanshebber en zullen samen uitmaken wie kampioen wordt.

Heino 9: is reeds gedegradeer en zal het seizoen in Zwartsluis afsluiten.

Heino 10: Speelt de laatste wedstrijd uit bij de koploper en kan alleen nog in theorie degraderen.

Heino 11: speelt thuis tegen kampioen Staphorst 2 en zal zijn best moeten doen om de 2e plek te behouden.