Winnen van de nummer laatst mag dan wel logisch heten, het feit dat 6 wedstrijden vier sets telde gaf al aan dat de Zwollenaren zich niet weer wilden laten afschepen met nul punten zoals in de eerste wedstrijd.

IMG 20180324 WA0000

Wat dan ook wel telt is de vorm van de dag:  Paul scoorde voor de eerste keer in de promotieklasse een driepunter. Ook Arnout zat in de juiste flow. Tom tenslotte was minder in goeden doen. We misten de scherpte in zijn spinballen deze keer; toch was ie niet kansloos want de laatste sets van de wedstrijden werden pas beslist in de dubbele cijfers.

Heino 1 staat in de promotieklasse verdienstelijk op een derde plaats met slechts 4 punten achterstand op koploper Olst. En laat dat zaterdag de 31e nu de tegenstander zijn!  De eerste wedstrijd in Heino eindigde in een 4-6 nederlaag, dus die volle vier punten inlopen in Olst is wellicht teveel gevraagd. Maar mannen, verras ons, neem de goede vorm van deze week mee en maak het competitie-einde razend spannend.