informatie

Heino 6 met Francis, Tijmen en Stef kan freeweelend door dit seizoen gaan want op een tweede plaats met een achterstand van 18 punten op kampenion heeft het geen kans op het kampioenschap en voor degradatie moeten ze het wel heel erg bont maken.

IMG 20180317 WA0000

Wham uit Nieuwleusen is een heen en weer ploeg van 4e naar 3e klasse en andersom en dat geldt zeer waarschijnlijk ook voor dit seizoen. Slechts de oud gediende van die club, Theo, bij iedereen bekend, ook in Heino, sleepte nog twee punten in de wacht, alleen Stef had een antwoord op de kleine lopende trukendoos. En Stef liet zich niet van de wijs brengen door het forse stemgeluid dat Theo produceerde na ieder gescoord punt.

Tijmen draaide stroef naar eigen zeggen, verloor een eerste set van Harold (zoon van Theo) met maar liefst 11-1 maar trok vervolgens het initiatief geheel naar zich toe om daarmee de merkwaardige partij met 3-1 te winnen.

Francis liet zich in zijn eerste partij verrassen maar daarna ging het kanon van Heino 6 weer ouderwets en met grote regelmaat doeltreffend af.

8-2 werd het in Heino.