Blue Flower

TEAM 1 DENDERT OVER DE BRUG

Als sportploeg loop je natuurlijk een risico met zo’n naam als je compleet van de tafel wordt geveegd. De Apeldoornse ploeg De Brug 4 moest met maar liefst 9-1 terug de vrieskou weer door naar de Veluwe.

Dat het zo’n uitslag zou worden zag het voor in de avond nog niet naar uit, na winst van Tom en Arnout moest Larry de zege aan de lange Marco Noort laten, na een spannend duel. De dubbel ging zeker niet naar wens, veel Heinose ballen vielen in het net, het probleem was volgens Tom en Arnout dat men zich veelal geen raad wist met de “noppen” van de tegenstander. Een slecht duel die uiteindelijk met de hakken over de sloot toch werd binnengehaald. Maar alle dubbel-frustratie werd samengeperst in 20 minuten durend timmerwerk van Arnout: meer tijd had ie niet nodig. Ballen zoeken, dat moest de arme Apeldoorner bij wie op het gezicht de lijdensweg viel af te lezen.

De overige duels werden in regelmaat binnen gehaald waarmee de koppositie in deze eerste klasse werd verstevigd. Alleen Harderwijk moet nog een wedstrijd inhalen en zou langszij kunnen komen.