foto van TTV Heino.

Op vrijdag 19 januari konden de spelers van de A poule los. En dat deden ze! De spelers van het eerste hadden de nodige moeite om de belagers van het tweede tot vijfde team van het lijf te houden. Met name Ismee en Jordi stelden de heren voor grote problemen.

Uit de B poule mochten Lourens, Stan, Pieter en winnaar Francis meedoen in de A poule. En dan blijkt wel dat de steeds meer trainende top van de Heinose vereniging langzaam maar zeker toewerkt naar een steeds hoger niveau, dit viertal kon de aansluiting niet echt maken, ook al was met name Stan twee keer toch bijna succesvol. Uiteindelijk ging Arnout met de eer strijken, clubkampioen 2018, door in de finale ons aanstormende talent Jordi te verslaan. Op de foto vlnr  Paul, Arnout en Jordi. En het bleef nog heel lang gezellig in het Roekenest.