Woensdagavond is de speelavond voor recreanten en lagere teams dus was de opkomst uit die groep bijzonder hoog. Ook de veteranen van de maandagochtend waren goed vertegenwoordigd en daarmee creeerden we samen een leuke sportieve sfeer. Bij de recreanten speelden een zestal leden mee die voor het eerst een wedstrijd speelden om het echie. Dat leverde hier en daar wel wat zenuwen op maar het plezier spatte er van af. En dat telt!

Winnaar van deze zgn. C groep was geworden Theo Keulartz die zijn ervaring te gelde maakte tegen coming man Jan Mulder in de finale.

De B groep werd aangevuld met enkele veteranen van de maandaggroep en die lieten zich niet zomaar zonder slag of stoot van de tafel meppen. Vandaar dat er mooie partijen te zien waren met verder een paar derde -, meerdere vierde – en een enkele vijfde klasser(s). Jammer dat de grote favoriet van de B poule, Peggy verstek moest laten gaan vanwege een blessure, want menigeen wilde wel aan de poten zagen van haar troon. Francis zag derhalve zijn kans schoon om deze poule te winnen, in de finale ten koste van Pieter.

Dank natuurlijk weer aan Eric die het toernooitje weer prima deed verlopen.