Nog een paar dagen: scoor voor de club en profiteer zelf van de beste naturapolis van Nederland

lland Zorgverzekeringen. Hart voor goede zorg.

Kunt u dit e-mailbericht niet goed lezen?
Bekijk dan hier de online versie van onze nieuwsbrief.

Salland Zorgverzekeringen, de beste zorg in de regio

Salland vele euro's goedkoper

Ga naar TTV Heino

De afgelopen weken hebben we je verteld over de Salland Clubactie, waar wij als club aan meedoen. In totaal doen daar al meer dan 100 clubs aan mee die mooie bedragen scoren voor in de clubkas.

Al ruim 5.000 sporters gingen je voor!

Profiteer ook van de beste naturapolis van Nederland voor de beste prijs. Voor 2018 heeft Salland de basispremie verlaagd naar € 101,50 per maand. Reden genoeg om eens te vergelijken; dat loont in veel gevallen. Je bespaart maar zo tientallen euro’s per maand binnen het gezin. Mooie win-win dus, want voor elke overstapper scoren wij een bedrag waar we mooie dingen mee doen voor de club.

Vergelijken en overstappen kan nog tot en met 31 december. Ga snel naar pagina van TTV Heino en meld je daar aan. Salland Zorgverzekeringen zorgt er dan voor dat je huidige zorgverzekering wordt opgezegd. Daar heb je dus geen omkijken meer naar!

Salland is euros goedkoper dan vergelijkbare pakketten van Menzis en Zilveren Kruis

Adresgegevens: Munsterstraat 7 - 7418 EV Deventer
Geopend: Ma t/m Vr van 08:00 tot 19:00 - Zaterdag van 09:00 tot 13:00

www.salland.nl  Neem contact op

Wanneer u deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich hier afmelden.

.