De 5-5 uitslag vorige week tegen concurrent Rijssen was een punt tekort om het kampioenschap definitief op te eisen. Dus dat moest dan vrijdagavond tegen hekkesluiter Effect gebeuren. Geen probleem want net zoals in de uitwedstrijd werd er met 10-0 gewonnen.
Logisch dat voorzitter Ronald al met de champagne op de proppen kwam na het eerste punt van Laurens. Professioneel als het team acteert, werd het feestje resoluut naar de late uurtjes verwezen. Eerst lekker ballen.

IMG 20180421 WA0000

€ 333.00

Maandagavond was  in Deventer bekend gemaakt wat de actie voor de diverse verenigingen had opgebracht. Voor onze TTV Heino dus maar liefst 333 euro !!!

Vooraf was de PR commissie wel wat sceptisch over de koerswijziging, immers, door nu alle rekeninghouders te laten deelnemen met het stemmen zou de koek voor een nog groter deel naar de grotere jongens gaan. Dat bleek dus  een misvatting, wij hebben 30% hoger gescoord dan vorig jaar terwijl menig grote club/instantie het met minder moest doen.

Ongetwijfeld hebben onze leden familie en kennissen ingeschakeld om dit resultaat te bereiken. Heel veel dank daarvoor. We kunnen deze steun na het financiëel slechte jaar wel heel goed gebruiken.

PR commissie TTV Heino.

In een onderonsje met concurrent Shot werd – zo dachten we langs de kant – team 8 via een 9-1 thuisoverwinning het kampioenschap in de vierde klasse binnengehaald. Maar, een andere concurrent Wijhe, was in hun partij tegen Shot de week ervoor niet op komen dagen en had daarvoor 10 punten in mindering gekregen. Dat is in het puntenaantal ook terug te vinden, 52 i.p.v. de behaalde 62 punten. Alleen het wedstrijden aantal blijft steken op 9, ipv 10. Heino heeft 62 punten behaald maar is in de onderlinge strijd de mindere gebleken van Wijhe. Laat de TT-bond deze stand staan?

IMG 20180420 WA0000

Team 10 met Ans, Daan en Stan deden goede zaken tegen Dalfsen door met 7-3 te winnen. Daarmee namen ze afstand van de degradatiezone met 39 punten tegen Dalfsen met 31. Voor de laatste wedstrijd is men nog steeds niet vrij van zorgen want dan moet team 10 uit tegen de ongenaakbare koploper GTC. Dalfsen speelt dan tegen de nummer twee Zwartsluis.

IMG 20180417 WA0000