De topper in de vierde klasse E zou gaan om de koppositie en gezien de stand moest dat wel een spektakel worden. Maar niets was minder waar, de ploeg die vorige week met maar liefst 10-0 won kwam met twee andere spelers.

IMG 20180216 210304031

Met Frank als invaller voor Coen speelde Heino 8 een prima partij. Met Hennie en Martin als real spelers voor team 8 scoorden alle drie de heren twee overwinningen. Eén tegenstander, Henk Garst, bleek voor de Heinoërs een stapje te veel van het goede.

IMG45

Deze Henk speelde met “materiaal” wat onze spelers noopte tot aanpassingen. Heel voorzichtig werden de ballen terug gegeven, maar ook dat mocht niet baten.

De dubbel werd gespeeld door Hennie en Martin en dat was niet zomaar een gelopen koers. De eerste set ging verloren, mede door weer te grote problemen met materiaalspeler Henk. Maar vanaf de tweede set liepen de spinballen van Hennie als vanouds en hij scoorde hier zoveel mee dat de partij met 3-1 binnen gehengeld werd.

De 7-3 overwinning brengt Heino 8 tot koploper, maar Shot 78 is met een achterstand van 4 punten EN een wedstrijd minder gespeeld, een geduchte tegenstander.

IMG 20180209 WA0000

Tafeltennisvereniging TTV Heino organiseert elk jaar het Table Stars programma waaraan alle basisschool leerlingen uit Heino vanaf groep 5 mee zullen doen. Alle kinderen krijgen deze week hun reguliere gymles in Tafeltenniscentrum Het Roekenest te Heino.

Na de eerste twee wedstrijden was al wel duidelijk dat deze twee teams blij zullen zijn met een veilige plaats in de middenmoot. En als je dan tegen elkaar moet is het bijna noodzaak te winnen om buiten die onderste plekken te blijven. En dat deden de youngsters van team 2. Gingen de eerste zes partijen in de stand gelijk op, bij de laatste vier ging het gaspedaal tot op de plank en werd ruim afstand genomen.

IMG 20180209 223621270

foto van TTV Heino.

Op vrijdag 19 januari konden de spelers van de A poule los. En dat deden ze! De spelers van het eerste hadden de nodige moeite om de belagers van het tweede tot vijfde team van het lijf te houden. Met name Ismee en Jordi stelden de heren voor grote problemen.