Heino 7 heeft het moeilijk in de derde klasse maar dat geldt evenzeer voor tegenstander Hoonhorst. Alleen een klein wondertjekan de ploeg nog redden.

Klik op het pijltje hieronder om meer te lezen over dit artikel.

De uitwedstrijd in Kampen leverde geen enkel probleem op voor ons eerste. Maar liefst 8 punten werden er mee terug naar Heino genomen, Kampenion daarmee op de laatste plaats achterlatend. Team 1 staat daarmee op de verdienstelijke derde plaats in deze hoofdklasse, waarbij de eerste twee plekken niet uit het zicht zijn. Komende vrijdag 1 maart speelt het tegen Zwolle, wat gezien de stand mogelijkheden biedt.

We weten niet welke leden een zorgverzekering hebben gesloten bij Salland, vandaar deze oproep: die acht personen kunnen zich inschrijven voor een schaatsclinic met deze Sallandse superster op zaterdag 9 maart. Voor beginners en gevorderden.

Aanmelden voor de clinic kan t/m 28 februari. Zie site van Salland. Op vrijdag 1 maart vindt de loting plaats en Salland laat je per mail weten of je 1 van de 50 winnaars bent.

(pr commissie, Frans Willemsen)

Voor aanvang van de competitie was al duidelijk dat er personele problemen zouden ontstaan bij dit team, met Sip als langlaufer gedurende de halve winter en het uitvallen van Natascha.

Klik op het plusje om meer te lezen.

Maar liefst 360 euro gaan we bijschrijven vanwege 7 nieuw afgesloten zorgverzekeringen bij deze regionale maatschappij door ttv Heino leden.

Klik op het plusje om meer te lezen.